روابط عمومی الکترونیک

فهیمه زمانی هستم دانشجو کارشناسی رشته روابط عمومی دانشگاه سوره.این وبلاگ جهت انجام تکالیف درس روابط عمومی الکترونیک استاد اکرمی ایجاد شده است.

روابط عمومی الکترونیک

فهیمه زمانی هستم دانشجو کارشناسی رشته روابط عمومی دانشگاه سوره.این وبلاگ جهت انجام تکالیف درس روابط عمومی الکترونیک استاد اکرمی ایجاد شده است.

Porosity

مقدمه:

وقتی صحبت ازنفوذپذیری به میان می آید منظور این است که سازمانها از نظر اطلاعاتی تا چه حد نفوذپزیرند و این موضوع متفاوت از بحث شفافیت است گاهی ماهیت بعضی ازفعالیت ها ایجاب می کند که اطلاعات به بیرون از سازمان درز نکند.

چطور یک سازمان نفوذ پذیر می شود؟

زمانی یک سازمان به مرحله ی نفوذ پذیری می رسد که اطلاعات وصحبتهای داخل سازمان به بیرون راه پیداکند هر چند ممکن است درابتدا  این موضوع قابل اهمیت نباشد اما رفته رفته گسترده ومهم می شود تا جایی که از کل سازمان و مجموعه اطلاعات حیاتی بیرون می رود.


مکانیسم های کنترلی

خیلی از شرکت ها و سازمان ها مکانیسم های کنترلی تدارک می بینند که اطلاعات به بیرون از محدوده ی سازمانی درز نکند یکی ازاین مکانیسم ها توجیه و آموزش پرسنل یک سازمان است که اگر اطلاعات محرمانه فاش شود به سازمان و ساختار آن لطمه وارد می شود و یا مکانیسم دیگر تضمین های مالی برای متعهد شدن کارکنان است.

در واقع هر مقدارفیلترها(مکانیسم ها) ی بیشتری اعمال کنیم باز نمی توان مطمئن شد که نفوذ پذیری را به حداقل رسانده ایم مگر در شرایطی که کارکنان با انگیزه،مطلع و هوشیار باشند.

نفوذ پذیری همیشه ارادی نیست و گاهی ناخواسته رخ می دهد،به عنوان مثال هنگامی که شرکت کنان چند ماه قبل ازآمدن محصول جدیدش به بازار،اطلاعات این محصول به صورت ناگهانی در قسمتی از سایت قرار گرفت که همه به آن دسترسی داشتند.

گاهی ما نفوذ پذیری خود خواسته داریم که به شکلی به بحث شفافیت نزدیک می شود به طور مثال زمانی که یکی از کارکنان شرکت اپل محصول جدید این شرکت را تعمدا در رستوران جا گذاشت. هدف از این کار این بود قبل ازاینکه محصول جدید وارد بازار شود اشتیاق و حدث و گمان مخاطبان را راجع به محصول جدید ارزیابی کند.

شفافیت پنهان ونفوذ پذیری خودخواسته تا حدودی به یکدیگر شباهت دارند بااین تفاوت که در مورد دوم هدف به شکلی گمراه کردن مخاطب است تا اطلاعات منتشر و باور شود.

 

نفوذپذیری خواسته و ناخواسته

نشت اطلاعات به بیرون همیشه با قصد و نیت قبلی نبوده و نفوذ پذیری همیشه ارادی نیست و گاهی ناخواسته رخ می دهد، به عنوان مثال هنگامی که شرکت canon چند ماه قبل ازآمدن محصول جدیدش به بازار، اطلاعات این محصول به صورت ناگهانی در قسمتی از سایت قرار گرفت که همه به آن دسترسی داشتند.

هم چنین، در سال 2008 یک گروه موسیقی به نامyou too قبل از اینکه آلبوم خود را منتشر کنند آهنگ های آنان پخش شد. در طی سفری که به فرانسه داشتند و در حال تمرین بودند به دلیل باز بودن پنجره ی اتاق، افراد دیگر توانستند آهنگ های آنان را ضبط کرده و انتشار دهند.

گاهی اوقات نوعی نفوذپذیری داریم که به آن خود خواسته می گویند که به شکلی به بحث شفافیت نزدیک می شود و آن زمانی است که ما خودمان آگاهانه و از روی عمد اطلاعاتی را می گذاریم تا نشت پیدا کند. فایده ی این نفوذپذیری این است که اطلاعاتی که بیرون نشت پیدا می کنند باور پذیر می شوند و تاثیر عمیق تری روی مردم می گذارند. وقتی افراد احساس کنند اطلاعاتی که نباید نشت پیدا می کرده،منتشر شده است درست و کسی دیگر به واقعی بودن ان شک نمی کند که این خود نوعی شفافیت است با تاثیر بیشتر، بدین صورت که قبل از ارایه محصول اطلاعات آن ارایه می شود و در اختیار مردم قرار می گیرد تا تحلیل مردم درباره آن محصول مورد سنجش قرار بگیرد.

شفافیت پنهان ونفوذ پذیری خودخواسته تا حدودی به یکدیگر شباهت دارند بااین تفاوت که در مورد دوم هدف به شکلی گمراه کردن مخاطب است تا اطلاعات منتشر و باور شود.

 

به طور مثال در سال 2010 شرکت apple قصد داشت تا iphone 4 را ارایه کند اما قبل از اینکه محصول به بیرون انتقال پیدا کند، خود محصول توسط یکی از کارکنان شرکت، جایی در یک رستوران جا گذاشته شد، سپس سایتی که اخبار محصولات apple را دنبال می کند آن گوشی را خرید و عکس های آن را در فضای مجازی منتشر کرد و apple توانست از این طریق از ویژگی های محصول خود مطمئن شود و عکس العمل بازار را قبل از پخش محصول بسنجد.

در گذشته هیچ یک ازاین کارها با این سرعت امکان پذیر نبود که این امر هم به سازمان ها قدرت می دهد و هم آنها را آسیب پذیرتر می کند.

نتیجه:

در گذشته هیچ یک ازاین کارها بااین سرعت امکان پذیر نبود که این امر هم به سازمان ها قدرت می دهد و هم آنها را آسیب پذیرتر می کند.در اینجا نقش و توانمندی کارکنان و پرسنل آگاه ، هوشیار و باانگیزه در مدیریت و همدل کردن تکنولوژی ها در راستای اهداف سازمان بیشتر می شود.

 

سقوط هواپیمای مصری(پیامک)

سقوط هواپیمای مصری منجر به کشته شدن 66 نفر از مسافران و خدمه ی آن گشت.

شرح خبر:http://fahimezamani.blogsky.com

امکان لغو پیامک : ارسال عدد 1 به 2020

سقوط هواپیمای مصری(پیامک)

سقوط هواپیمای مصری ( موبایل)

انفجار،عامل سقوط هواپیمای مصری

عامل سقوط هواپیمای مصری، انفجار بوده است.یک مقام پزشکی قانونی مصر اعلام کرده است:بررسی های انجام شده بر روی باقی مانده ی اجساد به دست امده از محل حادثه پرواز  هواپیمایی مصر ،بر وقوع انفجار در داخل این هواپیما دلالت دارد.ساعاتی پس از سقوط هواپیما برخی از رسانه ها اعلام کرده اند که لاشه ی هواپیما در اب های یونان پیدا شده است.گمانه زنی ها بر این است که داعش عامل این حادثه است.




سقوط هواپیمای مصری ( موبایل)

سقوط هواپیمای مصری (وبلاگ)

حمله تروریستی به هواپیما مصری


یک فروند هواپیمای مصری از نوع ایرباس ۳۲۰ که صبح روز پنجشنبه با ۶۶ سرنشین از پاریس به مقصد قاهره به پرواز درآمده بود، به طور اسرارآمیزی در حریم هوایی مصر از صحنه رادار ناپدید شد و ساعتی بعد مقامهای مصری اعلام کردند که این هواپیما هنگام پرواز در ارتفاع ۳۷ هزارپایی سقوط کرده و تمامی سرنشینان آن کشته شده اند. سرنشینان این هواپیما ۱۰ خدمه پرواز و ۵۶ مسافر بوده‌اند که ۱۵ نفرشان فرانسوی، یک نفر بریتانیایی، یک نفر کانادایی و ۳۹ نفرشان هم مصری شناسایی شده‌اند. به گزارش مسؤولان برج مراقبت قاهره ده دقیقه پیش از آن‌که هواپیما از صحنه رادار محو شود، خلبان با برج مراقبت تماس گرفته بود و روند پرواز را عادی گزارش می‌داد. 



عملیات جست وجو

ساعاتی پس از سقوط هواپیما برخی از رسانه ها اعلام کردند که لاشه هواپیما در آب های یونان پیدا شده و کشف قطعاتی پراکنده از هواپیما در حاشیه ساحلی این نظر را تأیید می‌کند که هواپیما در ارتفاع ۳۷ هزار پایی آسمان در جریان یک حمله تروریستی منفجر شده و قبل از سقوط بدنه هواپیما در دریا، تکه‌های متلاشی شده از آن به زمین فرو ریخته است.

پیش از ظهر دیروز برخی از شبکه‌های خبری اعلام کردند: «تاکنون تیم‌های جستجوگر در آبهای یونان دو شیء شناور را یافته‌اند که به نظر می‌رسد جزو قطعات هواپیما است.» هر چند برخی مقام‌های مصری این موضوع را تکذیب کردند و مدعی شدند لاشه‌های کشف شده متعلق به هواپیمای مصری نیست. 

گمانه زنی ها

با وجود حدس و گمان‌های مختلفی که تا ظهر دیروز عنوان می‌شد، وزیر حمل و نقل هوایی مصر هم اعلام کرد احتمال سقوط هواپیمای ناپدید شده بر اثر حمله تروریستی، گمانه زنی جدی کارشناسان است و برخی رسانه ها از جمله خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه اعلام کردند «داعش» مسؤولیت حمله تروریستی به هواپیمای مصری را پذیرفته است. این گروه اعلام کرده اند بمب دست ساز را در قوطی آب معدنی جاسازی کرده بودند. سی ان ان نیز به نقل از یک مقام امنیتی امریکایی، انفجار یک بمب را علت سقوط هواپیما معرفی کرد.  و دیروز شرکت هواپیمایی مصر هم اعلام کرد که هواپیماهای شناسایی مصر به محل ناپدید شدن هواپیمای ناپدیده شده رسیده‌اند و سقوط آن را تأیید کرده‌اند.

 بیانات نخست وزیر مصر

در این میان نخست وزیر مصر با بیان این که هنوز زود است درباره این حادثه صحبت کنیم، گفت: اما در عین حال، فرضیه هرگونه حمله تروریستی در این باره را رد نمی‌کنیم و یا بعید نمی‌دانیم. شریف فتحی، وزیر هواپیمایی مصر نیز فرضیه تروریستی بودن حادثه را بعید ندانست. وی افزود: تحقیقات درباره هواپیمای ناپدید شده از سوی مصر و یونان ادامه دارد .

نتایج جست وجو

روز گذشته گروه‌های تجسس توانستند بقایایی از اجساد قربانیان این هواپیما، چند چمدان و برخی از قطعات هواپیما از جمله چند صندلی را پیدا کنند. با وجود این، بخش‌های اصلی از لاشه این هواپیما و جعبه سیاه آن هنوز پیدا نشده است.  تمام  گزارش‌ها در مورد علت سقوط این هواپیما هنوز در حد فرضیه باقی مانده است. پرواز پاریس به قاهره معمولا کمی بیش از چهار ساعت طول می‌کشد و قرار بود این هواپیما حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از وقوع سانحه در فرودگاه قاهره بر زمین بنشیند.

پیشینه

در اکتبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۵)، یک هواپیمای مسافربری روسی با ۲۲۴ سرنشین اندکی پس از برخاستن از فرودگاه قاهره در بازگشت به روسیه، سقوط کرد. بعدا مقامات روسیه و مصر تایید کردند که علت سقوط این هواپیما، انفجار بمبی بوده که اسلامگرایان افراطی در هواپیما جاسازی کرده بودند.

همچنین، در ماه مارس سال جاری، یک فروند هواپیمای مسافربری مصری با ۵۴ مسافر و شش خدمه در مسیر پرواز داخلی از اسکندریه به قاهره ربوده و به قبرس برده شد. بعدا فرد رباینده، که انگیزه شخصی داشت، خود را تسلیم ماموران کرد و به مصر بازگردانده شد.

 


سقوط هواپیمای مصری (وبلاگ)